Bestyrelsesuddannelser

Uddannelser for bestyrelsen  

Vi tilbyder i samarbejde med flere forskellige samarbejdspartnere bestyrelsesuddannelser.
Kim Tange har siden 2013 været kursusleder og underviser på en række  forskellige bestyrelsesuddannelser på mellem 4 og 9 dage.

Gennemfører 4-6 bestyrelseshold  om året Grundlæggende bestyrelsesansvar og udvidet bestyrelsesansvar.

Alle bestyrelsesuddannelser er afsluttet med at deltagerne har udarbejdet et projekt om deres bestyrelsesarbejde i praksis samt en eksamen (AU - Akademi Uddannelse niveau).   

Alle bestyrelsesuddannelserne er gennemført i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, samt ofte i samarbejde med erhvervsorganisationer, netværk, advokater og revisorer m.fl.

Bestyrelsesuddannelserne gennemføres som åbne hold eller for den enkelte bestyrelse.

Kontakt Kim Tange +45 28 590 598 eller kim@businesshelpteam.dk


Foredrag, seminar og workshop om bestyrelsesarbejde

Vi tilbyder skræddersyede foredrag , seminarer eller workshops om bestyrelsesarbejde - med udgangspunkt i jeres bestyrelses hverdag og udfordringer. Det kan være selskaber, selvejende organisationer, foreninger etc., som har en bestyrelse.

Foredrag er typisk en halv til en hel time, og omhandler de emner som særligt vil være interessante for jer i forbindelse med jeres bestyrelsesarbejde.

Seminar og workshop er typisk en halv til en hel dag, som er skræddersyet til jeres nuværende og fremtidige bestyrelsesarbejde.

Indholdet aftales nærmere fra gang til gang

Kontakt Kim Tange +45 28 590 598 kim@businesshelpteam.dk



Referencer

”Jeg har haft fornøjelsen af at have Kim som underviser på bestyrelsesuddannelsen, hvor han  har bidraget med sin store viden om emnet, som virkelig kan anvendes i praksis. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser” – Derudover har jeg brugt Kim som sparringspartner og tovholder på vores strategidage, hvor han er superskarp til at holde os i sporet"
Kaj Lund, direktør, Focuscare Danmark ApS”


”Kim har en meget stor viden om og indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning  om bestyrelsesarbejde i praksis. 
Kim underviser på en spændende og inspirerende  måde "
Jesper Aggerholm, Investor, Gongfi A/S


”Kim har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning på bestyrelsesuddannelsen, som virkelig kan anvendes i praksis. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser” 
Peter Lund, Adm. direktør, Pack Plast A/S”

”Jeg har haft stor gavn af bestyrelsesuddannelsen, hvor jeg har kunne bruge resultatet i den ”virkelige” verden. Kim formåede at gøre uddannelsen spændende, samt at sikre samarbejdet imellem de mange forskellige deltagerbaggrunde. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser”
Brian Knudsen, Adm. direktør, Fårup Beton A/S

”Kim har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en inspirerende og involverende undervisning på bestyrelsesuddannelsen. Kim har teorien i orden, som sammenkædes med relevante problemstillinger og eksempler som  virkelig kan anvendes i praksis. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser”
Stig Risdahl Knudsen, Adm.direktør, Almas Agro A/S

”Jeg kan i høj grad anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser.  Kims store viden om  bestyrelsesarbejde og den super gode undervisning, gør at det kan anvendes i praksis.”
Niels Hedermann, Klovborg


"Kim har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning på bestyrelsesuddannelsen, som virkelig kan anvendes i praksis. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser”
Jens Brix, Områdedirektør, Sparekassen Kronjylland


"Jeg har med glæde deltaget i bestyrelsesuddannelsen, som Kim var ansvarlig for. Kim er god til at inddrage eksempler fra det virkelige liv, så man kan forstå det teoretiske materiale. Jeg kan anbefale bestyrelsesuddannelse med Kim Tange, hvis du trænger til en opgradering af din viden om bestyrelsesarbejdet eller en ny i bestyrelsesarbejde.”
Steen Rosborg Møller, Direktør, Systemcenter Randers A/S

"Kim har leveret en praktisk funderet undervisning under min bestyrelsesuddannelse. Han evner at tiltrække spændende deltagere og indlægsholdere. Så en bestyrelsesuddannelse med Kim ved roret giver en god teoretisk og praktisk indføring til nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer. Og det udvider deltagernes netværk. Begge dele har været til min store fornøjelse!"
Bernt Villadsen, landbrugsformidler og afdelingsleder, Agriteam

”Kim har stor indsigt i bestyrelsesarbejde og formidlede en undervisning på bestyrelsesuddannelsen, hvor undervisningen - både det teoretiske og praktiske omkring bestyrelsesarbejdet – nemt kunne relateres til praksis. Personligt følte jeg mig godt rustet efter gennemførelsen af bestyrelsesuddannelsen, og jeg anbefaler at deltage i bestyrelsesuddannelsen med Kim som underviser."
Hardy Husum, erhvervskundechef, Sparekassen Vendsyssel Mariager
 


”Kim har leveret en fremragende undervisning på bestyrelses- uddannelsen, som virkelig kan anvendes i praksis. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser, som har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde.
John Morgen, Adm. direktør, Randers Havn” 


”Jeg mødte Kim Tange, som underviser på bestyrelsesuddannelsen i 2015. Bestyrelsesuddannelsen med Kim Tange, som underviser, kan jeg klart anbefale, idet han formår at  omsætte teoretisk viden til brugbar praksis forståelse af din egen hverdag. Dette sammen med en lun og imødekommende tilgang til kursisterne gør, at Kim skaber et godt undervisningsmiljø, hvor han er”
Mette Lynggaard Pedersen, Fællesformand, HK Nordjylland 


"Jeg har gennemført bestyrelsesuddannelsen og med et rigtig godt udbytte. Kim har tilrettelagt og stået for uddannelsen. I den anledning vil jeg gerne anbefale uddannelsen og Kim som underviser"
Peter Christensen, Adm. direktør, Vandmiljø Randers

”Det er tydeligt at mærke Kim har erfaring og indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning på bestyrelsesuddannelsen.
Kunsten at omsætte læringen til relevante situationer er en sjælden evnen! 
Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser”
Morten Arnesen

"Kim formåede at få alle deltagerne engageret i Bestyrelsesuddannelse, skabte en fantastisk stemning, og ikke mindst foregik det på et højt faglig niveau. Kan kun anbefale Kim Tange som underviser "
Frank Hansen

”Kim har praktisk erfaring og stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning på bestyrelsesuddannelsen, som virkelig kan anvendes i praksis. Jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser”
Ingo Jensen, 
Fabrikschef JH Staal Industri A/S, 
Bestyrelsesmedlem, Danbox Danmark A/S”


"Kim har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning på bestyrelsesuddannelsen, som virkelig kan anvendes i praksis. Uanset om man ønsker grundlæggende viden om bestyrelsesarbejde og - ansvar, eller om man søger sparring og inspiration til værdiskabelse bestyrelsesarbejde, kan jeg kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser”
Peter Korning, Key Account Manager, Sander Gruppen


”Kim har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fantastisk relevant undervisning  om arbejdet som bestyrelsesmedlem og -formand,  som kan anvendes i praksis. Jeg kan i høj grad anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser” 
Henrik Bay, Salgsdirektør, Develtron A/S

"Kim har, fra blandt andet egne erfaringer, en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en ualmindelig professionel undervisning på bestyrelsesuddannelsen. Jeg vil anbefale andre at  deltage i bestyrelsesuddannelse hvor Kim er underviser”
Lotte Johnsen, Indehaver, Avo Etiketter ApS

"Kim Tange har en stor indsigt i bestyrelsesarbejde og har leveret en fremragende undervisning på bestyrelsesuddannelsen, hvor jeg har deltaget. Kims undervisning har stor relation til det praktiske bestyrelsesarbejde og jeg kan kun anbefale at deltage i bestyrelsesuddannelse med Kim som underviser"
Niels Saxtoft, Bestyrelsesmedlem, Nordelektro A/S









Business Help Team ApS, Aage Beks Vej 25, 8920 Randers NV, kim@2begreat.dk  el. kim@businesshelpteam.dk  +45 28 590 598,  cvr.nr. 42269387