Om os

Vi har mere end 30 års erfaring med organisations- og forretningsudvikling.

Vi oplever at der er 6 væsentlige ting der skal arbejdes med for at vækste:

  1. Du skal som leder/ejer  have en stærk vilje. I skal ville det!
  2. I kender jeres  kunders behov, ønsker og smerter. I skal være det for kunderne!
  3. I skal være en af de bedste - "verdensmester". Det er ikke nok at være god!
  4. Du skal som leder skabe fællesskab - inspirere, motivere og involvere. I skal gøre det sammen
  5. I skal have en fleksibel forretningsmodel i forhold til markedskravene, så I kan udnytte vækst- & eksportmuligheder. I skal kunne skifte gear!
  6. I skal bruge måltal det motiverer! Målene bruges positivt til at skabe udvikling.

Vi vil være med til at sikre en blivende indtjeningsevne i de virksomheder som vi arbejder samme med, og dermed er med til at sikre en langsigtet succes.

Lederskabet rundt om virksomhedens forretningsmodeller er ligeså afgørende for succes som forretningsmodellen. Vort udgangspunkt er kombinationen af at udvikle og eksekvere en forretningsmodel, som hænger sammen med et stærkt lederskab på den ene side og styring på den anden side.

Vi ser kunderne og din virksomheds kunder som centrale partnere i værdiskabelsen, med fokus på at skabe en fremtiden ved at udvikle og eksekvere en unik forretningsmodel med udgangspunkt i et stærkt lederskab, der evner at inspirere andre såsom medarbejdere, kunder og andre samarbejdspartnere, og sammen med dem skabe fremtiden.


Kim Tange

Salg og vækst er der hvor Kim Tange kan tilbyde den største værdi for en virksomhed og bestyrelse. 

Kim`s tilgang er kommerciel/kundeorienteret, således at virksomheden er tilstrækkeligt agil til at tilpasse sig det der sker på markederne. 

Kim har stor erfaring med forretningsudvikling/-modeller og vækst i mange forskellige brancher og typer af virksomheder. Og udgangspunktet er salg og vækst, lige fra salgs- og eksportstrategier til eksekvering og praksis. 

Kim`s konsulentstil er uformel og tilpasses situationerne, samt meget målorienteret når det gælder salg og vækst. 

Kim stiller naturligvis sit store netværk til rådighed for at fremme virksomhedens mål. 

Med flere års direktions-, ledelses- og bestyrelseserfaring handler mit arbejdsfokus om at skabe værdi for jeres virksomheden .

Kim har en master i forandringsledelse, en bachelor i Business økonomi, en Bachelor i erhvervs læring og mange certifikat kurser inden for forretningsudvikling, ledelse, salg, kvalitet, coaching og personprofiler

Du kan se mere om Kim Tange på  Linkedin

Kontaktinfo.:

Kim Tange

+45 28 590 598

kim@2begreat.dk


Vi har blandt andet gennemført opgaver for:

Addeco, ADJ, BeepTreat Bristol, C&S Security, Cisco, Dansani, Dansk Textil & Beklædning, DI, DSB, Erhverv Randers, Focuscare, Falck Nutec, Green Comfort, Harris Interactive, HK Danmark, HR solutions, IBM, Inwido, IT Forum Gruppen, Kiropraktorerne, Landbrug & Fødevarer, Landbrugets Rådgivningscenter (Seges), Lemvigh Müller, LMO, McDonalds, Post Danmark, Protec Vinduer, Randers Havn, Randers Kommune, Sjørring, TempTeam, Tjørnbo, Treco, Tuwano, Vandmiljø Randers, Viasat, Villum Fonden m.fl.

Business Help Team, Sindalsvej 37, 1, 8240 Risskov, kim@2begreat.dk  eller kim@businesshelpteam.dk  +45-28 590 598, cvr.nr. 34130116